Skip to main content

Serviceavtale – Bedrift

Vårt mål er et langsiktig samarbeid, med en forutsigbar hverdag som gir deg trygghet, til en fornuftig pris, uten at det går utover sikkerhet, service og kvalitet.

Vi skreddersyr en avtale som passer for deg og din bedrift ifra 175,-/mnd

Inkludert

Office 365

Lisenser, oppsett og support. Vi kan Office! Med serviceavtale, baker vi inn lisensene i den faste prisen.

Lisensoversikt

TD sky

Alternativ til Office 365 – Du kan enkelt lagre og dele dine filer, sikkerhetskopiere dine data og samarbeide med teamet ditt.

Basert på NextCloud

Antivirus

Har du antivirus ifra Trønderdata, vil det gå en alarm hos oss når du får virus på datamaskinen din!

Helpdesk

Det er vårt ansvar å håndtere alt det tekniske rundt IT-løsningen din, både fra levering og gjennom daglig drift.

Backup

Pålitelig og brukervennlig backup tjeneste som gir deg muligheten til å sikkerhetskopiere alle dataene dine.

Drift og overvåkning

Dette inkluderer overvåkning av servere, applikasjoner og nettverk for å oppdage og håndtere eventuelle problemer raskt. Automatiserte rutiner for varsling og oppfølging kan bidra til å minimere nedetid og sikre kontinuerlig tilgjengelighet.

Next Cloud
Office 365

Fast pris

Abonnement

Tjenesten leveres som et abonnement, hvor du kun betaler for antall brukere du har og du får da x antall timer pr. bruker.

Antall brukere

Antall brukere kan justeres på månedsbasis, slik at løsningen følger bedriftens utvikling uten behov for ytterligere investeringer eller overdimensjonert hardware.

Fast pris

Du betaler en fast pris per bruker, som gir forutsigbar IT-drift.

Alt av arbeid vi utfører for deg, trekkes ifra timebanken som bestemmes av antall brukere.

God support

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar for og håndterer alt teknisk rundt IT-løsningen din, fra leveranse og til daglig drift.

Daglig drift
Daglig drift er basert på rutiner, endringer på løsningen dokumenteres, og kundehenvendelser logges og følges opp til hver sak er løst.

Sikkerhet

Lagring av data

Bedriftens data lagres i et profesjonelt datasenter hos oss med høy fysisk sikkerhet.

Oppsett

Innhenting av data fra gammel løsning, migrering av mailbokser til skyen, oppsett av trådløst nett og installasjon av applikasjoner ivaretas på en effektiv og profesjonell måte.

Sikkerhets rutiner
IT-sikkerhetsrutiner er avgjørende for å beskytte sensitiv informasjon mot uautorisert tilgang og tap. Dette inkluderer implementering av passordpolicyer, to-faktor autentisering, regelmessig backup og oppdatering av programvare.

Hvordan komme igang med serviceavtalen?

1: Kartlegging og tilbud

Vi starter med en uforpliktende prat, for å forstå behovet deres best mulig. Basert på dette mottar dere et tilbud som er enkelt og forstå, uten kompliserte tekniske begrep og med en enkel prisstruktur.

2: Klargjøring

Vi klargjør hele IT-løsningen mens dere fortsatt arbeider på den gamle løsningen deres. Applikasjoner installeres og testdata kopieres inn. Dere tester sammen med oss for å sjekke at alt fungerer som det skal før flytting.

3: Migrering

Vi kopierer ut og migrerer data fra den gamle løsningen og inn i den nye løsningen. Den gamle løsningen stenges ned, og brukerne får tilgang til den nye løsningen. Teknikere fra Trønder Data kommer ut til deres lokaler og hjelper til med små og store spørsmål i oppstarten.

4: Normal drift

Løsningen er nå i full drift, og alle medarbeidere kan arbeide som normalt på plattformen. Vi følger tett opp de første dagene etter levering og sjekker at ting fungerer som det skal, både teknisk og brukermessig.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat: