Skip to main content

Steinkjer Sport & Event: Effektivt Datanettverk

Ved å samarbeide med Steinkjer Sport & Event AS har vi implementert et omfattende datanettverk som dekker deres behov for høy ytelse og pålitelighet.

Installasjon av Datanettverk:

Vi har utført en fullstendig installasjon av datanettverket ved Steinkjer Sport & Event AS. Dette inkluderte trekking av nettverkskabler på tvers av hele bygningen, en imponerende strekning på omtrent 5 kilometer. I tillegg har vi integrert en unik TV løsning fra Telia, som tillater visning av vanlig TV i treningsstudioet og på infoskjermene.

Multicast og Vlan Konfigurasjon:

Gjennom bruk av avansert konfigurasjon med flere Vlan og en kraftig brannmur, har vi optimalisert datatrafikken for å inkludere TV-signaler og annen kommunikasjon, som overvåkningskameraer og adgangskontrollsystemer. Dette krevede nøye planlegging og koordinering med Telia og andre underleverandører, inkludert elektrikere og snekkere, for å sikre sømløs integrasjon.

Administrerbarhet og Kontroll:

Datanettverket er satt opp som et «Managed» system, som gjør det mulig for oss å fjernstyre og administrere det fra vårt kontor. Dette sikrer rask respons på eventuelle behov eller problemer som måtte oppstå.

TV kabel til padel skjerm.

Etter å satt opp et midlertidlig nettverk for Inherred Showdown.

Håpløs Danske

Under installasjonen av nettverket opplevde vi noen minneverdige øyeblikk. En av disse involverte en episodisk hendelse hvor jeg befant meg seks meter over bakken, strekkende en datakabel over ventilasjonsanlegget.

En dansk montør, som var opptatt med å montere golf-simulatorer og hadde på seg AirPods, uvitende om min tilstedeværelse, fjernet stigen min uten å merke meg.

Til tross for mine rop og banking på taket, ble jeg ikke hørt før elektrikerne kom tilbake fra lunsjpausen sin og kunne assistere meg ned.

Til tross for episoden, gjentok dansken det samme stuntet neste dag, til stor latter/Frustrasjon.

Gjennom vårt engasjement og ekspertise har vi ikke bare levert et pålitelig datanettverk for Steinkjer Sport & Event AS, men også bidratt til noen minneverdige øyeblikk underveis.