Skip to main content

Vi kan smarthjem

Installasjon og oppsett

Vi er personlig lidenskapelig opptatt av smarte løsninger og ønsker derfor å få muligheten til å dele vår kunnskap videre.
Dersom du trenger hjelp med å konfigurere ditt smarte hjem, har vi bred erfaring med et mangfold av varemerker. Videre tilbyr vi en komplett pakke som inkluderer anskaffelse av enheter, installasjon, konfigurasjon og rådgivning.
Det er ofte uoversiktlig ettersom det finnes mange løsninger, men det optimale er å få dem til å fungere sammen.
Det starter ofte med en Google Høyttaler, Phillips Hue-lys eller en støvsuger, og før du vet ordet av det, er du bitt av Basillen. Deretter går det raskt, og snart fylles huset opp av all slags smarte duppedingser.
Et skikkelig smarthjem handler ikke bare om å ha en Google Home Høyttaler for å leke med taleassistenten, eller Philips Hue for å styre lysene. Derimot, når alt er automatisert, kan styres fra et sentralt dashboard og fungerer både stabilt og sikkert, da snakker vi virkelig om et smarthjem.
Home Assistant Dashboard

Pris:

Om oss
Hvis du ikke har en serviceavtale med oss, kan du likevel leie en nerd som kommer hjem til deg for å hjelpe med installasjon, konfigurasjon eller anskaffelse av duppedingser.
Selv om vi ikke har varer på lager og ikke selger noe selv, bistår vi deg i å finne det riktige utstyret til den riktige oppgaven.

Gjør hjemmet smartere og livet enklere med topp smarte enheter og ekspertstøtte

Smarte Høytalere

Transformér din daglige rutine med en smart høyttaler som Google Home eller Amazon Echo.
Med disse enhetene kan du stemmestyre alt fra musikk til lys i hjemmet, og få tilgang til nyttig informasjon som vær og nyheter.
Dessuten, når du står overfor tekniske utfordringer eller ønsker å utvide systemet, står vårt team klart til å bistå deg. Med vår ekspertise i oppsett og konfigurasjon sikrer vi at din smarte høyttaler fungerer optimalt og integreres sømløst med andre smartenheter i hjemmet ditt.

Smarte Lys

Oppgrader hjemmet ditt med Philips Hue eller LIFX smarte lys som gir deg full kontroll over belysningen.
Ikke bare kan du justere lysstyrke og farge etter humør, men du kan også automatisere lysinnstillingene til å passe med din daglige rutine.
Vår support sikrer at du får mest mulig ut av dine smarte lys, fra enkel installasjon til personlig tilpasning. La oss hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren i ditt hjem, enten det er for avslapping, arbeid, eller underholdning.

Smarte Termostater

Øk komforten og reduser energikostnadene med en smart termostat som Nest eller Ecobee.
Disse enhetene justerer automatisk temperaturen basert på dine vaner og værforhold, noe som sikrer optimal komfort og effektivitet.
Vårt team tilbyr full support og rådgivning for å sikre at din smarte termostat er riktig installert og konfigurert for å møte dine spesifikke behov. Kontakt oss for ekspertise i hvordan du kan maksimere besparelsene og nyte et behageligere hjem med smart temperaturstyring.