Skip to main content
TD-Sky backup

TD-Backup

Med TD-backup kan du enkelt sikkerhetskopiere og gjenopprette viktige data og filer på en trygg og sikker måte.
TD-backup er en pålitelig og brukervennlig backup tjeneste som gir deg muligheten til å sikkerhetskopiere alle dataene dine til en sikker skybasert lagring, og du kan være trygg på at dataene dine er beskyttet mot tap eller skade.
Med vår avanserte backup teknologi, kan du være sikker på at alle dine data og filer vil bli sikkerhetskopiert og lagret i en sikker og kryptert server. Vi tilbyr også enkel gjenoppretting av data, slik at du raskt og enkelt kan gjenopprette filer og data hvis noe uventet skulle skje.
TD-backup er også en kostnadseffektiv løsning, og med vår fleksible prisstruktur, kan du enkelt tilpasse backup planen din til dine spesifikke behov.
Vi tilbyr også en dedikert og vennlig kundeservice som alltid er klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Med TD-backup kan du være trygg på at du har en pålitelig og sikker backup tjeneste som er tilgjengelig 24/7.
Så hvorfor vente? Oppgrader til TD-backup i dag og få en sikker, pålitelig og kostnadseffektiv backup tjeneste som gir deg trygghet og sikkerhet for dine viktige data og filer. Kontakt oss nå for å lære mer om vår backup tjeneste og hvordan den kan hjelpe deg med å beskytte dine verdifulle data.
Serviceavtale-Bedrift

TD-Backup

Sikkerhetskopiering er inkludert i serviceavtalen.