Skip to main content

Sikker E-post for Bedrifter: Perfekt med TD-Sky

Styrk Din Forretnings kommunikasjon

I en verden drevet av digital kommunikasjon, er robuste løsninger avgjørende.
For bedrifter er dette ikke bare et spørsmål om kommunikasjon. Det handler om sikkerhet, effektivitet og profesjonalitet. Her introduserer vi E-post for bedrifter. Denne tjenesten er skreddersydd for å møte disse kravene.

Alltid Sikker, Alltid Pålitelig

Sikkerheten kommer først.
Vi vet dette: Derfor inkluderer vår E-post avansert spamfilter og antivirus. Dine data er trygge, takket være automatiserte backups.
Vi bruker også DKIM og SPF for å bekjempe e-postforfalskning. Din kommunikasjon er sikker med oss.

Tilpasset Din Merkevare

Vi forstår viktigheten av merkevarebygging.
Med vår E-post får din bedrift sitt eget domene. Har dere allerede et domene? Flott. Vi integrerer det enkelt. Hvis ikke, ordner vi et nytt for deg. Slik styrker vi din forretningsidentitet.

Perfekt Samspill med TD-Sky

Videre gir vår E-post en sømløs integrasjon med TD-Sky, vår Nextcloud-tjeneste. Kombinasjonen er kraftfull.
Den tilbyr en komplett pakke av produktivitetsverktøy. Lagring, deling og samarbeid blir enklere enn noensinne. TD-Sky tar bedriften din til nye høyder.

Attraktiv Pris, Ingen Overraskelser

Alt dette til en attraktiv pris på 49,- inkl. mva per måned. Dette inkluderer domenekostnaden. Ingen skjulte gebyrer. Kvalitet møter overkommelighet med vår E-post løsning.

Kom i Gang

Er du klar for å oppgradere din forretningskommunikasjon?

Med Ponett E-post og TD-Sky, tar du et steg mot fremtiden. Sikker, effektiv, og alltid tilgjengelig. La oss hjelpe deg å kommunisere på dine premisser.

Om oss