Skip to main content

Effektiv IT-støtte for Trønder Service: En Nøkkel til Suksess

Bak enhver vellykket virksomhet ligger en pålitelig IT-partner som sørger for at teknologien fungerer sømløst. For Trønder Service har dette partnerskapet vært avgjørende for deres suksess som ledende leverandør av varmepumper og service i Trøndelag-regionen.

Tillit og Samarbeid:

Trønder Data er stolt av vårt verdifulle partnerskap med Trønder Service, en ledende aktør innen varmepumper og service. 

Siden 2017 har vi kontinuerlig støttet deres IT-behov med dedikasjon og ekspertise. Gjennom vårt gjensidige tillitsforhold har vi sammen jobbet for å sikre at Trønder Services IT-infrastruktur opererer sømløst.

Profesjonell Støtte:

I tillegg til daglig sikkerhetsstøtte og administrasjon av Office 365-miljøet, har Trønder Data vært en pålitelig ressurs for Trønder Service når det gjelder håndtering av brukerkontoer, administrering av intern deling av data og kalendere, samt andre viktige IT-relaterte behov.

Spør oss om varmepumper

Trønder Service

Trønderservice monterer og utfører service på de fleste typer varmepumper. For å gi kunden den beste servicen benytter vi nå en spesiallaget maskin for rens av varmepumpen.

Vi selger selv noen toppmodeller fra Panasonic, som vi vet kundene blir fornøyde med. Vi er også en del av Klimaekspertene som er Norges største kjede av varmepumpe installatører. Dette gir kunden en ekstra trygghet.

Med mange års erfaring i bransjen og som samarbeidspartner for Inselo påtar vi oss oppdrag for bedrifter og privatpersoner. Vi har kontorer på Steinkjer og i Trondheim, og er derfor tilgjengelige for kunder i hele Trøndelag.

Støtte for Fremtiden:

Med Trønder Service som en viktig kunde, ser Trønder Data positivt fremover.Vi setter stor pris på dette verdifulle samarbeidet og er forpliktet til å fortsette å levere profesjonell og ekspert IT-støtte.

Vår dedikasjon til å møte Trønder Services behov er en sentral del av vår forpliktelse, og vi ser frem til å fortsette å være en kritisk støttespiller for deres drift og suksess i fremtiden.