Skip to main content

Hva er NextCloud og Hvorfor Bør Din Bedrift Bruke Det?

I dagens digitale tidsalder er sikkerhet, samarbeid og tilgjengelighet viktigere enn noen gang. NextCloud tilbyr en kraftig, fleksibel og sikker løsning som kan forvandle måten din bedrift håndterer data og samarbeider på.
NextCloud login screen

Hva er NextCloud?

NextCloud er en åpen kildekode, selvhostet skyplattform som gir bedrifter full kontroll over sine data. Med NextCloud kan du lagre, dele og samarbeide på filer, kalenderhendelser, kontakter og mye mer, alt innenfor din egen sikre infrastruktur.

Hvorfor Bør Din Bedrift Bruke NextCloud?

Full Kontroll over Dataene Dine

  • Selvhosting: NextCloud lar deg selvhoste dataene dine, noe som betyr at du har full kontroll over hvor dataene lagres og hvem som har tilgang til dem.

  • Datasikkerhet: NextCloud tilbyr ende-til-ende kryptering, som sikrer at sensitive data er beskyttet både i transit og ved lagring.

Økt Sikkerhet og Personvern

  • GDPR-kompatibilitet: NextCloud hjelper bedrifter med å overholde strenge personvernregler som GDPR, noe som er avgjørende i dagens regulerte miljø.

  • Tofaktorautentisering (2FA): For å beskytte brukerkontoer tilbyr NextCloud tofaktorautentisering, noe som gir et ekstra lag med sikkerhet.

Fleksibilitet og Tilpasning

  • Integrasjon med Eksisterende Systemer: NextCloud integreres sømløst med andre verktøy og systemer din bedrift allerede bruker, som Office 365, Outlook, og mer.

  • Tilpasset Løsning: Plattformen er svært tilpassbar med mange tilgjengelige apper og tillegg som kan skreddersys til dine spesifikke behov.

Forbedret Samarbeid

  • Sanntidsredigering: Med NextCloud kan teamet ditt samarbeide i sanntid på dokumenter, regneark og presentasjoner, uansett hvor de befinner seg.

  • Deling og Tilgangskontroll: Del filer og mapper med kolleger, partnere eller kunder, og kontroller tilgangen med avanserte rettighetsinnstillinger.

Kostnadseffektivitet

  • Reduserte Kostnader: Ved å være en åpen kildekode-plattform, reduserer NextCloud behovet for dyre lisenser og abonnementsavgifter.

  • Skalerbarhet: NextCloud kan skaleres etter dine behov, fra små bedrifter til store organisasjoner, noe som gjør det til en kostnadseffektiv løsning uansett størrelse.

Hvordan Komme i Gang med NextCloud?

Å komme i gang med NextCloud er enkelt. Trønder Data tilbyr full støtte gjennom hele prosessen fra installasjon til vedlikehold. Våre eksperter sørger for at din NextCloud-løsning er optimalisert for å møte dine spesifikke behov.

nextCloudHub

Er du klar til å ta din bedrifts datasikkerhet og samarbeid til neste nivå?

Få Nextcloud som en tjeneste!

Serviceavtale-Bedrift

La oss hjelpe deg med å gjøre din bedrift mer effektiv, sikker og samarbeidende med NextCloud. Ta kontakt i dag for å komme i gang!