Skip to main content

Sliter du med Windows 11-problemer?

Rask og profesjonell datahjelp for alle dine Windows 11-utfordringer

remoteSupport image

Hvorfor velge oss for Windows 11-hjelp?

Unngå tidkrevende feilsøking og irriterende problemer i Windows 11. Vi løser alt fra systemfeil, kompatibilitetsproblemer, programvarekonflikter og ytelsesproblemer, slik at du kan bruke PC-en uten avbrudd.

«Jeg hadde flere problemer etter oppgraderingen til Windows 11, men Trønder Data fikset alt raskt. Nå fungerer alt som det skal!»

Kari H., Trondheim

Hva kan vi hjelpe deg med i Windows 11?

Opplever du utfordringer med Windows 11? Vi tilbyr profesjonell datahjelp for å løse alle dine problemer, slik at du kan få systemet ditt til å fungere som det skal.

Først og fremst,

hvis du opplever feil i Windows 11, kan vi raskt identifisere årsaken og reparere problemene. Enten det gjelder systemkrasj, oppdateringsfeil eller andre tekniske utfordringer, sørger vi for at alt fungerer igjen.

I tillegg,

kan vi hjelpe med å forbedre ytelsen til din Windows 11-datamaskin. Hvis systemet ditt har blitt tregt etter oppgraderingen, kan vi optimere innstillinger og programmer for å sikre at alt kjører raskt og effektivt.

Videre,

sørger vi for at all programvaren din fungerer sømløst i Windows 11. Vi håndterer eventuelle kompatibilitetsproblemer mellom eldre applikasjoner og det nye operativsystemet, slik at du slipper frustrasjoner.

Når det gjelder datasikkerhet,

hjelper vi deg med å beskytte din Windows 11-maskin mot virus og skadelig programvare. Vi fjerner eksisterende trusler og implementerer sikkerhetstiltak som sikrer at systemet ditt forblir trygt.

Til slutt,

hvis du har problemer med nettverksforbindelsen i Windows 11, kan vi bistå med å diagnostisere og optimalisere tilkoblingen din. Dette sikrer at du har en rask og stabil internettforbindelse uten avbrudd

Ikke la Windows 11-problemer stå i veien for produktiviteten din. Kontakt oss nå for profesjonell datahjelp.

Suksesshistorier fra våre kunder

Hos Trønder Data har vi hjulpet mange kunder med overgangen til Windows 11 og andre IT-relaterte utfordringer. For eksempel, hadde en kunde i Oslo problemer med å fullføre oppgraderingen fra Windows 10 til Windows 11. Gjennom vår ekspertise, hjalp vi kunden med en feilfri installasjon og sørget for at alle dataene ble flyttet trygt over til det nye operativsystemet. Dette gjorde at kunden raskt kunne nyte fordelene ved Windows 11 uten tap av produktivitet.

Videre, hjalp vi en bedrift i Bergen med å tilpasse deres IT-infrastruktur til Windows 11 etter oppgraderingen fra Windows 10. Bedriften opplevde problemer med nettverksytelsen etter oppgraderingen, men vi løste raskt problemet og optimaliserte nettverket for maksimal stabilitet. Resultatet var et system som kjørte smidigere enn noensinne, og bedriften opplevde ingen flere avbrudd.

Teknologien bak vår fjernhjelp

Når vi hjelper kunder med overgangen til Windows 11, benytter vi de nyeste verktøyene og teknologiene for å sikre en problemfri oppgradering og drift. Våre løsninger omfatter blant annet:

  • N-able Take Control: Dette kraftige fjernstyringsverktøyet lar oss få tilgang til din datamaskin for å feilsøke, reparere og installere Windows 11-oppdateringer. Gjennom denne teknologien kan vi sørge for at oppgraderingen fra Windows 10 til Windows 11 skjer raskt og trygt, med full ende-til-ende-kryptering for din sikkerhet.
  • SentinelOne: Når det gjelder sikkerhet i Windows 11, bruker vi dette verktøyet til å overvåke systemet for trusler. Etter oppgraderingen fra Windows 10 kan vi skanne og beskytte din datamaskin mot virus og skadelig programvare, slik at du er sikker mot nye trusler.
  • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Før vi oppgraderer til Windows 11, sørger vi for at all data er sikkert sikkerhetskopiert. Skulle det oppstå problemer under oppgraderingen, kan vi raskt gjenopprette filer og data slik at du ikke mister noe.

Hvorfor velge Trønder Data for Windows 11-datahjelp?

Når du velger Trønder Data, får du tilgang til omfattende erfaring og ekspertise innen både Windows 11 og oppgraderingsprosesser fra Windows 10. Våre teknikere har lang erfaring med å sikre at overgangen går smertefritt, og at systemene dine fungerer optimalt etter oppgraderingen.

Videre, tilbyr vi fleksible tjenester, både via fjernhjelp og personlig oppmøte. Dette betyr at vi kan hjelpe deg med å oppgradere fra Windows 10 til Windows 11 uansett hvor du befinner deg, og sikre at systemet er klart for bruk umiddelbart etter installasjonen.

Til slutt, sørger vi for at sikkerheten er i fokus. Med verktøy som N-able Take Control og SentinelOne, beskytter vi dine data både før og etter oppgraderingen, slik at du kan være trygg på at systemet er sikkert og fritt for trusler.

Klar for profesjonell hjelp med Windows 11?

Ikke vent med å oppgradere til Windows 11 eller få løst dine IT-problemer. Kontakt oss i dag for rask, sikker og profesjonell hjelp med både Windows 11-oppgraderinger og andre IT-behov. Vi sørger for at systemene dine er oppdatert, sikre og fungerer optimalt etter overgangen fra Windows 10.

Lei en nerd

Lei en nerd

Pris: 1200,- /Timen

Har du et akutt IT-problem som må løses raskt?

Med vår Lei en nerd-tjeneste får du umiddelbar tilgang til en av våre IT-eksperter. For 1200,- per time kan du få hjelp med alt fra feilsøking og reparasjoner til installasjon og nettverksoppsett. Perfekt for engangsoppdrag eller kritiske problemer som trenger rask løsning!

VS

Serviceavtale

Lei en nerd

Fra 219,-/mnd

Ønsker du å sikre deg rask hjelp uten å bekymre deg for timepriser?

Vår serviceavtale gir deg tilgang til en timebank som du kan bruke når du trenger det mest. Med avtalen får du jevnlig vedlikehold, og de timene du bruker fra timebanken er helt gratis. Dette sikrer deg profesjonell IT-hjelp uten ekstra kostnad per time, basert på avtalens vilkår.


Se også

Virusfjerning og Datasikkerhet

Windows 11

Windows 10

Fjernhjelp

MSP for private?