Skip to main content
Website
  • Domene

  • E-post

  • YooTheme Pro sidebyggeren

  • Webhotell

Velkommen til TrønderData – Din Destinasjon for Profesjonelle Nettsider!

Ønsker du å ta din virksomhet til nye høyder online? Ser du etter en skreddersydd nettside som kan representere din merkevare på en unik og engasjerende måte? Da har du kommet til rett sted!

Hvorfor velge oss?

Erfaring som teller: Med 15 års erfaring innen webdesign og utvikling, har vi hjulpet utallige kunder med å bygge sterke online tilstedeværelser.

Skreddersydde løsninger: Vi forstår at hver virksomhet er unik. Derfor tilbyr vi skreddersydde nettsideløsninger som passer perfekt til dine behov og mål.

Responsivt design: I dagens digitale verden er det viktig at nettsiden fungerer feilfritt på alle enheter. Våre nettsider er designet med fokus på responsivitet, slik at de ser bra ut uansett om besøkende bruker en datamaskin, nettbrett eller mobil.

Brukervennlige grensesnitt: Vi prioriterer enkelhet og brukervennlighet. Våre nettsider er designet med tanke på dine kunders opplevelse, noe som gjør det enkelt for dem å finne informasjon og utføre handlinger.

Våre tjenester:

  1. Nettsidedesign og utvikling: Vi skaper unike og funksjonelle nettsider som skiller seg ut i mengden.

  2. E-handel: Ønsker du å starte din egen nettbutikk? Vi har ekspertise innen e-handel og kan hjelpe deg med å bygge en sikker og brukervennlig plattform.

  3. Nettstedsoptimalisering: Har du allerede en nettside, men den trenger en oppfriskning? Vi tilbyr tjenester for å optimalisere eksisterende nettsteder for bedre ytelse og brukeropplevelse.

  4. Digital markedsføring: En flott nettside er bare begynnelsen. Vi tilbyr også digitale markedsføringstjenester for å øke synligheten og trekke trafikk til din nettside.

Kontakt oss i dag!

Er du klar til å ta det første skrittet mot en imponerende nettside? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine digitale mål!

Priser

Enkel nettside:

Inntil 10 timer arbeid

3500,- + webhotell

Webhotell:

1 domene, SSL, 5 SQL, 5 epost og  15GB lagring.

99,- /mnd