Skip to main content

TD-sky

den skybaserte tjenesten bygget på Nextcloud, som gir deg ubegrenset tilgang til dine data fra hvor som helst og når som helst.

«Connect, create, collaborate – the power of TD-sky!»

Med TD-sky kan du enkelt lagre og dele dine filer, sikkerhetskopiere dine data og samarbeide med teamet ditt, alt i en sikker og pålitelig skyplattform. TD-sky gir deg full kontroll over dine data, slik at du kan tilpasse din skyopplevelse til dine behov.

TD-sky filer
TD-Sky Integrering

TD-sky tilbyr enkel integrering med alle enhetene dine, slik at du kan få tilgang til filene dine fra hvilken som helst enhet, uansett hvor du er. Med TD-sky kan du også sikkerhetskopiere viktige data og gjenopprette dem på et øyeblikk hvis noe uventet skulle skje.

Med vår brukervennlige og intuitive grensesnitt kan du enkelt samarbeide med teamet ditt, uansett hvor i verden de befinner seg. TD-sky tilbyr også avansert sikkerhetsteknologi for å beskytte dine data mot potensielle trusler.

TD-Sky Brukervennlighet
TD-Sky backup

Oppgrader til TD-sky i dag og få en sikker og pålitelig skybasert løsning for å oppbevare, dele og sikkerhetskopiere dine data. Med vår fleksible og skalerbare plattform kan du tilpasse din skyopplevelse til dine behov, slik at du kan jobbe mer effektivt og fokusere på det som virkelig betyr noe. Prøv TD-sky i dag og opplev friheten av skybasert datahåndtering!

Pris

TD-sky er ikke noe vi selger, men som er inkludert i våre serviceavtaler.

Nextcloud er en programvar, som du kan installere på egen maskinvare.

Vi kan tilby by deg sette opp maskinvaren og installasjon av Nextcloud for deg og din bedrift, enten på deres egen maskinvare eller hos oss.

maskinvare plassert i vårt datasenter vil prisen variere på hvor mye maskinvare kraft og lagring du trenger.