Skip to main content

Skreddersydde nettverkstjenester for optimal ytelse

Fra installasjon til daglig drift, vi tilbyr en helhetlig tilnærming til nettverksløsninger.
Med våre tjenester får du ikke bare installasjon av høy kvalitet, men også kontinuerlig drift og overvåkning. Dette gjør det mulig å sikre at nettverket ditt fungerer sømløst og effektivt over tid.
Enten det er behov for å bygge fra bunnen av eller oppgradere eksisterende infrastruktur, kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen.
Smarthjem

Nettverksinstallasjon

Veiledende pris: 650,- pr. 10 meter

Vår tjeneste inkluderer standard nettverkskabler og festemidler som grunnlag.
I tillegg tilbyr vi også boring og alternative festemidler som kanaler, som kan tilpasses etter behov og preferanser.

Annet arbeid 520,- / timen.

Nettverk som en tjeneste

Vi tilbyr spesialtilpassede aksesspunkter, svitsjer og brannmurer som en tjeneste.

Dette inkluderer vår nettverks som en tjeneste-modell, der vi kontinuerlig overvåker og administrerer nettverksoppsettet for å sikre maksimal oppetid og ytelse.

Aksesspunkter

169,- PR. STK. /MND

Svitsjer

199,- PR. STK. /MND

Brannmur

199,- PR. STK. /MND

Med vår «Nettverk som Tjeneste»-løsning trenger du ikke lenger å bekymre deg for kompleksiteten og vedlikeholdet av ditt bedriftsnettverk. Ved å abonnere på nettverksutstyret hos oss, kan du nyte godt av en rekke fordeler:

Oppdatert Utstyr:

Vi leverer og administrerer nettverksutstyret for deg, og sørger for at det alltid er oppdatert med den nyeste teknologien. Dette sikrer optimal ytelse og effektivitet for ditt nettverk.

Administrasjon og Sikkerhet:

Vårt erfarne team tar seg av administrasjonen av nettverket ditt, inkludert konfigurasjon, overvåkning og sikkerhetsoppdateringer. Dette frigjør verdifull tid og ressurser internt i din bedrift.

Oppetid og Pålitelighet:

Vi jobber kontinuerlig for å sikre at ditt nettverk er tilgjengelig og driftsstabilt til enhver tid. Ved eventuelle problemer eller hendelser, står vårt supportteam klare til å håndtere situasjonen raskt og effektivt.

Kostnadseffektivitet:

Med vår løsning betaler du en fast månedlig pris, og trenger ikke å bekymre deg for ekstra kostnader ved utdatert utstyr. Hvis utstyret går ut på dato, byttes det ut kostnadsfritt som en del av tjenesten.
Spørsmål? Kontakt oss i dag!