Serviceavtale - Bedrift

Vi tar ansvaret for drift og sikkerhet av ditt nettverk.

Fra kun 217,-/mnd. gir vi deg trygghet, slik at du kan fokusere på din kjerne virksomhet.

Inkludert

Med serviceavtalen kan vi passe på alle datamaskiner, servere og nettverket ditt og stå for å supportere deg og dine ansatte ved behov.

Endepunktsikring

Hver eneste dag, utsettes du for dataangrep fra alle kanter. det er slik at man ikke lenger kan jobbe med antatt legitime oppgaver uten at disse truslene er til stede.

Backup

Ikke hvis, men når katastrofen intreffer, skulle du ønske at du hadde en backup avtale med oss. Vi tillbyr flere løsninger etter behov, til faste priser.

Office 365

Vi kan Office 365 og hjelper deg med å velge riktig pakke og lærer deg å utnytte produktet bedre. Vi setter opp Office portalen med din bedrifts logo, setter opp brukere med epost. Vi bistår med opplæring og oppsett fra bunn til topp!

Timebank

Når vi jobber for deg, trekker vi kun den faktiske tiden vi bruker fra din timebank. Vi har flere timebank pakker og høyere pakke du har, desto billigere blir times satsen.

Risikoanalyse

hva kan gå galt, hva er så konsekvensen av det? Og hva kan vi gjøre for å begrense risikoen? Vi har systemer som forenkler det hele og i sammens kan vi opprette policy og følge det opp.

Passportal

I et hav av passord du skal huske, har du også ansatte som du må holde rede på. Og hva med alle IT-dokumentasjonene? Lisenskoder, rutiner etc.? Vi har løsningen, i en portal holder vi rede på alle dine og ansattes passord, dokumentasjon og rutiner.
Du velger selv om hvilke produkter du ønsker å ha med og hvor mange timer serviceavtalen skal inkludere i timebanken. Og prisen vil da også variere utefra det.

Pris

Den endelige prisen, er vanskelig å forutse, da det avhenger av antall datamaskiner, størrelsen av nettverket og antall brukere etc.
Når du tegner en serviceavtale, vil du få snakke med en av våre konsulenter som vil gi deg et tilbud.

Fjernhjelp

Start fjernhjelp kun mens du enten er i kontakt med oss, eller etter avtale.

Pris:

Uten serviceavtale, koster det 950,- /Timen.

Med serviceavtale, trekker vi det fra timebanken din!

Trønder Data

Org.nr: 995 589 184

Tømmermannsgata 2, 7725 Steinkjer.
Alle priser er oppgid eks. mva.

Support App

Rask tillgang til support når du trenger det.
android
Appen er komtiabel på alle platformer.
Nettside utformet med joomla, HTML5 og CSS3 ‐ Copyright © 2020 Trønder Data