Du kan nå kontakte oss, eller du kan vente på at en av våre it-konsulenter kontakter deg.

Supportavtale

En times arbeid, er hva en supportavtale koster i året. Du burde sjekke det ut.

Pris

950,- eks. mva /time. Fjernhjelp deles opp hvert 15. minutt.

Supportavtaler

Supportavtale +Fri

150,-/mnd

Antivirus, Fri support, PC Sikkerhet.

Med denne avtalen, kan du ringe å få så mye support du trenger, uten at det koster ekstra. I tilleg full sikkerhet på en datamaskin.

Supportavtale -fri

99,-/mnd

Antivirus og PC Sikkerhet. Support til rabatterte priser.

Her får du full sikkerhet på en datamaskin og support til rabbaterte priser.

Antivirus

Fra: 359,-/år

Kun antivirus ikke inkludert support

Fjernhjelps avtale

650,-/år

Fri support.
ikke inkludert PC sikkerhet, Kun support.

Få så mye support du trenger, uten at det koster ekstra.
Nettside utformet med joomla, HTML5 og CSS3 ‐ Copyright © 2018 Trønder Data