Alt går nesten som normalt

Vi har alle hjemmekontor og må derfor påberegne noe lengre responstid. Alt går ellers som normalt, men vi kan ikke komme på besøk av naturlige årsaker.
Mens du passer på å holde deg unna smitte av Cov-19, er vi på plass og sørger for at datasystemene dine ikke blir smittet av data virus.

hjemmekontor

Vi har alle barn som fortiden er hjemme fra barnehage eller på skole og vi er derfor hjemme. Derfor vil vi på forhånd beklage om vi ikke besvarer telefonen umiddelbart. Vi ringer til bake, men du kan også sende oss epost eller chatte med oss på våre Facebook sider.

Karantene

Vi var ute på et oppdrag, hvor oppdragsgiver ikke informerte oss om at vedkommende var i karantene, på grunn av at vedkommende hadde opphold seg i et risikoutsatt område.
Derfor har vi også fått karantene i 14 dager. Vi vil derfor ikke være å treffe på våre lokaler. Dessverre er også innleverte datamaskiner til service utsatt. Vi vil så snart at karantenen er over, sprite utstyret og fullføre jobben.

Klar til hjemmekontor

Ikke for å utnytte situasjonen, men for dere som ikke er kunde av oss og må benytte sin private pc til hjemmekontor.
Vi tillbyr nå våre serviceavtaler i forenklet versjon uten binding, For 950 får du fri fjernhjelp, antivirus i en måned og full gjennomgang av datamaskinen, hvor vi renser den opp og slik at den er trygg til hjemmekontor bruk.
PS: Visste du at fredag den 13, egentlig er en lykke dag?
God helg

Fjernhjelp

Start fjernhjelp mens du enten er i kontakt med oss eller etter avtale.

Pris:

Uten serviceavtale koster det 950,- /Timen.

Med serviceavtale så trekker vi det fra timebanken din!

Ring oss

Hverdager 10:00 / 15:00

Trønder Data

Org.nr: 995 589 184

Tømmermannsgata 2, 7725 Steinkjer.
Alle priser er oppgitt eks. mva.

Support App

Rask tilgang til support når du trenger det.
android
Appen er kompatibel på alle platformer.

Nettside utformet med joomla, HTML5 og CSS3 ‐ Copyright © 2020 Trønder Data