Fredag 14.Febuar

Denne uken

Denne uken har det vert stor pågang, med å fornye data utstyret til flere kunder, som fortsatt har Windows 7.
Som de fleste nå vet, har Win7 gått ut på dato og får ikke lengre sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. Og står derfor i fare for å bli utsatt for virus, f.eks. som KrypoVirus.
i tillegg til det har vi oppdater vår egen nettside, nettsiden til Sandvik Apartments og vi har fått inn ny medarbeider og med tiden skal vi kunne tilby utvikling av HTML5 apper.

Sandvik Apartments

Sandvik Apartments er ei nettside som viser frem to leiligheter, i sandvik nær Bodø. Nettsiden er laget både på Norsk og Engelsk, med god hjelp av vår skrivent (Siri).
Her lokker utleierne med fin natur, gode tur muligheter og du kan leie båt å prøve fiskelykken.
Leilighetene kan du leie fra Air BNB.

Trønder Data

Den skal nå være enklere å navigere, lettere å lese og besvare de fleste spørsmål. Teksten er oppdatert etter de ofte stilte spørsmål vi får fra våre kunder.
Ei nettside er egentlig aldri ferdig. Du må analysere trafikken over besøkende, se hvor de faller ut og optimalisere nettsiden ut ifra det.
Skal vi kunne tilby våre kunder gode nettsider, som ikke bare ser ok ut, men som fungerer teknisk sett godt, slik at besøkende ender opp med å utføre en handling som nettside eieren ønsker. Må vi begynne med vår egen.
Allerede etter dag en, etter at nettside og google annonse ble oppdatert, økte konverteringsraten med 24%, Og det med et mindre budsjett på Google annonser.

Ny Medarbeider og nye tjenester som kommer

Vi har fått oss en ny medarbeider, som etterhvert skal kunne tilby app utvikling.
i tillegg til å tilby nettsider, ønsker vi å kunne tilby app utvikling. Mange bedrifter trenger en app, for å tilby sine kunder enkle løsninger for sine kunder.
Og det ønsker vi å tilby videre. Den nye medarbeideren har erfaring fra tidligere hold, men skal først gjennomgå opplæring i bruk av våre datasystemer og vi vil annonsere når det er klart. Og det gleder vi oss til.

Rik uke

I tillegg til det har vi hatt en rik uke. Vi har vært mye hos Hundseth Mølle, hvor vi nå er så heldig å drifter hele det trådløse datanettverket.
Vi har vært på kurs, lært oss å beskytte våre kunder mot fremtidens trusler.
Og for å kunne beskytte dere for alt til enhver tid, jobber vi med å utvide sikkerhets tjenester, forenkler backup og gjør prisene mer spiselig.
Allerede neste uke, vil vi migrere antivirus programmet til noe bedre og det vil løpet av våren komme flere tjenester, pakket inn i serviceavtalen, som vil være nødvendig for å imøtekomme de nye truslene.
Og med det ønsker vi alle en riktig god helg.

Fjernhjelp

Start fjernhjelp mens du enten er i kontakt med oss eller etter avtale.

Pris:

Uten serviceavtale koster det 950,- /Timen.

Med serviceavtale så trekker vi det fra timebanken din!

Ring oss

Hverdager 10:00 / 15:00

Trønder Data

Org.nr: 995 589 184

Tømmermannsgata 2, 7725 Steinkjer.
Alle priser er oppgitt eks. mva.

Support App

Rask tilgang til support når du trenger det.
android
Appen er kompatibel på alle platformer.

Nettside utformet med joomla, HTML5 og CSS3 ‐ Copyright © 2020 Trønder Data