• Home
  • Driftsavtale Bedrift

Driftsavtale Bedrift

ENDEPUNKTSIKRING ER OBLIGATORISK

Hver eneste dag utsettes dine brukere for angrep fra alle kanter i sin IT-hverdag. Enten det er en ransomware variant, en utnyttet sårbarhet, eller Zero-Day angrep, så er det slik at man ikke lenger kan jobbe med antatt legitime oppgaver uten at disse truslene er til stede.

ENDEPUNKT SIKRING inkludert i driftsavtalen

Vi gir dine datamaskiner og servere den sikringen de trenger som:

  • Antivirus
  • Web protection
  • System Monitoring
  • Patch Management
  • Sikkerhetskopiering
  • E-post vask
  • Support

Slik dekker vi alle de lagene som er anbefalt og som du Må ha, med mere!

PRISER

Vi er opptatt av at du som kunde, skal kutte kostnader og med våre beskjeden påslag, tørr vi å påstå at du skal lete lenge etter et bedre tilbud fra noen andre profesjonelle!

Veiledende priser er: fra 85,-/pr. bruker.

Kontakt oss idag slik at vi kan lære om ditt behov og gi et tillbud!

Hvem... og Hvorfor...?

Vi er her for alle! Våre standard avtaler er tillpasset små og mellomstore bedrifter!

Og det er for deres egen del! Det er i din egen interesse å sørge for at dine data er trygge, at maskinene og serverne kjører som de skal.

Tenk deg at dine kunder får spam og eller virus fra din epost adresse? Eller nede tid, slik at du og dine ansatte ikke får gjort jobben, hvor mye tid du ikke får fakturert for. Og dokumenter kommer på av-veie, slik at du risikerer søksmål og kanskje miste kunder. Eller at du mister dokumenter pga. brukerfeil eller virus, kan vi gjenopprette det for deg.

I bunn og grunn, er vi for alle og er en billig forsikring for din bedrift.

SUPPORT

Du får i tillegg til endepunktsikring tilgang til et enestående support team, bestående av ekte "datanerder" som både elsker jobben sin og ikke gir seg før det er løst.

Support utover det som er inkludert i kontrakten, faktureres i tillegg til en unik lav pris, enn om du benytter support uten driftsavtale.

DATANETTVERKET DITT

Vi monitorer datanettverket ditt. Vi sjekker om rutere, trådløse aksesspunkter, skrivere og andre nettverks tilkoblete ting og ser etter datapakketap og om at de kritiske objektene svarer og fungerer.

Vi kan til og med se etter feil på skrivere, lage automatisk varsling ved papir stopp, bestille farge tonere når det nærmer seg tomt... Alt etter både behov og ønske.

KONTAKT OSS OG GJØR EN DEAL

Vi har mange flere tillegs tjenester, som bygger på driftsavtalen! La oss få bli kjent med deg, din bedrift og ditt behov, så kan vi komme med et tillbud på akkurat det du trenger!

Få et møte nå!

Mer informasjon

Lastned prislista for 2017: Prisliste 2017

IT support er vårt felt

Og vi er her for deg

1000 characters left
Award 2013

Kontakt oss

TLF: 469 63 541 - Alle hverdager 08:00 / 15:00 - Mer kontakt informasjon

Award 2011

Du finner oss på

Tømmermannsgata 2, 7712 Steinkjer.

Se kart

Ertsås Data er under registrering til Trønder Data AS
Copyright © 2017 Ertsås Data